Notice: Use of undefined constant DS - assumed 'DS' in /shared/usr/geertlamernl/DOMAIN/HTML/templates/siteground-j16-1/html/com_content/article/default.php on line 15

SPERWERUIL13

Vandaag met 3 auto's naar de Sperweruil geweest in Zwolle, wie er alweer 1 week zit,  nu eindelijk de tijd om er heen te gaan. De straat naam ingeprogrameerd in de Tomtom en om half 7 samen gekomen bij Hans-peter. Vanuit daar nog verschillende mensen op de route opgepikt en dan naar het noorden toe. Om ongeveer 8.15 uur kwamen we bij de Marsstraat aan en rijden de plek waar die zou zitten voorbij.  we konden hem al zien vanuit de rijdende auto. Wat een fantastische mooie vogel is dit toch en helemaal niet bang voor de mensen. We hebben zelfs gezien hoe dat die naar de grond duikte voor onze foto, maar deze poging van hem was helaas een misser, niks gevangen dus.

Na bijna 580 foto's en enkele filmpjes te hebben gemaakt zijn we nog naar Flevoland gereden waar een Swinhoes boszanger zou zitten. Maar hier hadden wij helaas geen geluk,  Maar konden toch met een goed gevoel naar het zuiden terug rijden met prachtige herinneringen van de Sperweruil in onze gedachten.