Notice: Use of undefined constant DS - assumed 'DS' in /shared/usr/geertlamernl/DOMAIN/HTML/templates/siteground-j16-1/html/com_content/article/default.php on line 15

Met 8 personen van onze werkgroep zijn we naar de Ardennen geweest in de buurt van Sank Vith. Het eerste stop was vlakbij bij het dorpje Recht, hier bleken 5 visarenden en verschillende Rode Wouwen te zitten, de Visarenden waren hier goed aanwezig vanwege een forellen kwekerij. Ook verder aan leuke dingen gezien zijn de Waterspreeuw en vuurgoudhaantje, Maar het was zeker ook mooi genieten van het mooie landschap.

visarend

 

De dag begon lekker zonnig maar later werd het bewolkt en kouder, maar het bleef droog en de vogels bleven aktief, Ook heel veel Kramsvogels hier maar dat is normaal, De juvenilie Kramsvogels is voor de Rode wouw een goed menu voor haar jonkies. De waterspreeuw was in de buurd van een zwembad met daarlangs een snelstromend riviertjes , een ideale plaats voor hem. Na later lekker gegeten te hebben zijn we rustig naar huis gereden en nog even lekker nagenieten van de dag.

 

WATERSPREEUW