Notice: Use of undefined constant DS - assumed 'DS' in /shared/usr/geertlamernl/DOMAIN/HTML/templates/siteground-j16-1/html/com_content/article/default.php on line 15

Welkom op mijn vernieuwde website, door onvoorziene gebeurtenis was ik genoodzaak om een nieuwe website te maken. Nu in de nieuwste versie van Joomla. Mijn eerste artikel die ik wil laten zien staan enkele hoogte puntjes van 2012 in. Veel lees plezier.

Lesbos 2012dwergooruil

In het voor jaar zijn Willem, Albert en ik naar Lesbos geweest. Samen met zijn 3en hebben we daar het hele eiland uitgekamt en geweldige soorten gezien en gefotografeerd. Binnenkort hier ook het verslag van te downloaden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IJsduiker @ WML plasIJSDUIKER1

In het najaar van 2012 was deze duiker aanwezig op de WML plassen. S'morgens in het eerste zonlicht was ik daar aanwezig en lag die midden op de plas te slapen. Toen die wakker werd besloot die een paar rondjes over de plas te gaan vliegen wat een mooi plaatje op leverde.

 

 

 

 

 

 

 

 

Madeirakuhlpijlstormvogel

Een ander hoogte punt was mijn trip naar Madeira toe, samen met mede vogelaars uit limburg zijn we 6 dagen daar naar toe geweest. 3 dagen met een zodiac de zee op geweest om (water)vogels te zien. Ik heb hier ook een reisverslag van gemaakt en deze kunt u binnenkort ook vanaf deze website downloaden..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waterral te sevenum.WATERRAL2

Ook tijdens een rondje lopen werd ik verrast door een waterral, deze zat in een sloot die nog open was precies langs een zandweg. ik had maar mijn kleine lens bij maar het was een genot om hem bezig te zien en dan zo kort bij huis.